Zero-Connect de onzichtbare bevestiging voor terrasplanken

Gewijzigd op 1/01/1900

Zero Connect
www.brems.be
© Brems
Zero Connect
www.brems.be
© Brems

Niets zo storend in een perfect geplaatst houten terras als de koppen van de schroeven die je blijft zien. Met Zero-connect kan je dit esthetische euvel ook voor eens en altijd uit de wereld helpen.


Je kan je houten terras plaatsen zonder boren en vijzen. Zo realiseer je door het werken met Zero-Connect een belangrijke tijdswinst .


Plaatsing Zero-connect


De plaatsing is kinderspel: na het plaatsen van de onderstructuur en het vastzetten van de beginplank, kunnen de volgende planken eenvoudigweg met de Zero-Connect® klemmen aan elkaar en aan de onderstructuur worden bevestigd. Deze klem beheerst de verticale krachten van het hout, tegelijkertijd wordt op regelmatige afstanden een afstandshouder geplaatst die de horizontale krachten opvangt zodat de afstand tussen de planken onder controle gehouden wordt. Op die manier realiseer je het terras in een mum van tijd

Het systeem combineert belangrijke voordelen: het terras oogt mooier omdat er geen boorgaten of vijzen zichtbaar zijn, de verbindingen zijn stabieler waardoor het hout minder kan werken, het terras kan terug worden weggenomen en verplaatst, toezicht onder het terras blijft steeds mogelijk . Een hamer volstaat voor het plaatsen, er is geen specifiek plaatsingsmateriaal nodig.

Brems biedt terrashout aan met of zonder Zero-Connect systeem. Het hout voor terrassen met Zero-Connect is voorzien van groeven en wordt gedroogd.


Meer info: Brems

Onze terrasspecialisten

Folders over terras/verhardingen

Meer informatie op de website van deze bedrijven