Weg met de broze plastic klokputten

Gewijzigd op 11/02/2013 door Gretel Kerkhofs

Wie een kwalitatief vloerafvoerputje voor zijn garage, veranda, wasplaats, badkamer of terras wil, kiest voluit voor de esthetiek en duurzaamheid van de EKO klokput. Gedaan dus met de lelijke en vergankelijke exemplaren in plastic.

Onze terrasspecialisten

Eco klokput
Eco klokput
© ACO Passavant
Eco Klokput
Eco klokput
© ACO Passavant
Eco klokput
Eco Klokput
© ACO Passavant

Voor toepassing op terrassen, in veranda's en garages zijn de EKO klokputten uit stijlvol inox een geschikte oplossing voor een doeltreffende afwatering. De hardheid en het gladde oppervlak van het roestvrij staal voorkomen dat vuil en bacteriën zich aan de wanden gaan vasthechten. Het gestraalde oppervlak van de matte uitvoering maakt de klokputten bovendien sterk kras- en vuilbestendig. Speciaal voor sanitaire ruimten en buitenzwembaden biedt het gamma dan weer een blinkende, gepolierde ‘diamant’-versie met fijnere inloopsleuven, zo kan men er blootsvoets op lopen.

Elegante lijnen

Zijn esthetische kwaliteiten dankt de EKO aan de verzorgde materiaalafwerking met elegante lijnen in het rooster. De klokput past dan ook discreet in elk type vloerverharding en doorstaat perfect de tand des tijds, dit in schril contrast met de broze en weinig kleurvaste roosters van de pvc afvoerputjes.

Varianten voor afvoerput

De EKO afvoerputten zijn vervaardigd uit roestvrij staal AISI 304. Ze zijn beschikbaar in afmetingen variërend van 10 x 10 cm tot 30 x 30 cm, in standaard of verlaagde uitvoering en met een horizontale of verticale uitloop op maat van de klokputgrootte. De roosters zijn verschroefd, maar met behulp van een sleuteltje krijgt men snel toegang tot het onderhoudsvriendelijke waterslot en de uitloop.

Meer info: www.aco.be
 

Folders over terras/verhardingen

Meer informatie op de website van deze bedrijven