Mega–Linea: betonnen parket voor op het terras

Gewijzigd op 1/01/1900

Mega-Linea - Truffle
© Stone & Style
Mega-Linea - Mistro
© Stone & Style
Buiten wonen is troef. Trends uit de binnenhuisinrichting worden vandaag volop vertaald naar de buitenkamer. Stone&Style speelt hierop in met een nieuw bestratingsconcept Mega-Linea dat doet denken aan parket.


Met de lancering van Mega-Linea speelt Stone&Style in op de trend om meer buiten te leven. De Mega-Linea sluit nauw aan op de nieuwste trends inzake binnentegels. Met dit strokenverband verleg je moeiteloos de grens tussen binnen en buiten. Zo krijgt de tuin de allure van een heuse buitenkamer.

Drie lengtes
Het nieuwe Mega-Linea bestratingsconcept doet denken aan parket. Het is dan ook een strokenverband met drie verschillende lengtes (20, 30 en 40cm) en drie verschillende breedtes (8,10 en 12cm). Het willekeurig mengen van de drie lengtes in combinatie met de drie verschillende breedtes geeft een speelse en stijlvolle strokenbestrating.

Dit nieuwe gamma is beschikbaar in 2 uitvoeringen: de Rockstone Mega-Linea in gewassen uitvoering met zijn typisch gekorrelde uitzicht en de Careau Mega-Linea met zijn strakke look.
De kleuren voor deze nieuwe collectie zijn met grote zorg geselecteerd zodat kleur- en strokencombinatie voor een uitmuntend warm effect zorgen. De kleurtinten van deze eigenzinnige creaties luisteren naar de namen Blue Steel en Truffle in de Rockstone collectie en Travertin en Misto in de Careau collectie.

Meer info: www.stone-style.be

Onze terrasspecialisten

Folders over terras/verhardingen

Meer informatie op de website van deze bedrijven