Pakketten


Habitos.be heeft enkele van zijn producten gebundeld in pakketten. Via deze pakketten kunt u zich op een optimale manier profileren naar uw doelgroep en afgestemd op uw mogelijkheden en behoeftes. Wist u dat u al vanaf 45 euro per maand kunt adverteren op Habitos.be.
 
 • Starterspakket
  Bedrijfspresentatie met vermelding van contactgegevens, een korte firmavoorstelling, een header op maat en presentatie van 5 producten met foto.
  Vraag offerte

   

 • Starterspakket Plus
  De elementen uit het Starterspakket aangevuld met een digitale folderservice en agendafunctie. De mailadressen van de bezoekers die een folder downloaden zijn beschikbaar in een eigen beheermodule.
  Vraag offerte

   

 • Starterspakket Nationaal
  Een bedrijfspresentatie met vermelding van contactgegevens, link naar de eigen website, informatie-aanvraag, header op maat, een korte firmavoorstelling en presentatie van 10 producten of referenties met foto.
  Vraag offerte

   

 • Starterspakket Nationaal Plus
  Het Starterspakkt Nationaal aangevuld met agendaberichten en een digitale folderservice.
  Vraag offerte

   

 • Premium Pakket
  De basis van dit pakket is een banner met tekstlink bij de voor u relevante productgroep. We vullen dit pakket verder aan met de folderservice, een bedrijfspresentatie en agendaberichten.
  De prijszetting gebeurt op CPM-basis.
  Vraag offerte

 • Premium Fixed Pakket
  Het Premium Fixed Pakket omvat dezelfde elementen als het Premium Pakket. Het verschil zit hier in de tarifering: u betaalt een jaarbedrag.
  Vraag offerte

Opties

Voor tarieven voor de opties kunt u terecht bij een accountmanager