Advertentiemogelijkheden


Habitos.be kiest voor een unieke aanpak. We tonen uw boodschap bij aan uw product of dienst gerelateerde content. Habitos.be biedt u verschillende manieren om te communiceren met de particuliere (ver)bouwer, inrichter of tuinliefhebber. We delen onze producten op in 4 categorieën:

Banneroplossingen

 • Banner & tekstlink
  De banner is een manier om aan branding te doen bij product- of dienstgebonden content en om tegelijkertijd leads naar de eigen website te creëren. Een banner gaat altijd vergezeld van een tekstlink. Dit is een korte toelichting over de bedrijfsactiviteiten of producten bij de firmanaam. De firmanaam zelf linkt daarbij naar uw eigen bedrijfswebsite. De tekstlink mag maximaal 125 karakters lang zijn.

 • Topbanner
  De topbanner biedt u maximale visibiliteit boven aan iedere pagina binnen één van de Habitos.be-luiken. U heeft ruime keuzemogelijkheden voor het plaatsen van een topbanner: op maand- of jaarbasis, op basis van CPM of een vast bedrag, met 100% SOV of een aangepast percentage.

 • Actiebanner/skyscraper
  Een skyscraper is een geschikte manier om een actie of product onder de aandacht te brengen bij onze bezoekers. U kunt een actiebanner op maand- of jaarbasis aankopen en dit voor een vast bedrag of op basis van CPM.


 • Nieuwsbriefbanner
  Een nieuwsbriefbanner biedt een extra bereik (32 000 wekelijkse lezers).

Contentoplossingen


 • Kijkwoning in beeld
  Dit product is exclusief voorbehouden voor de sleutel-op-de-deurfirma’s. Het biedt hen de mogelijkheid een kijkwoning onder de aandacht te brengen van de nieuwsbrieflezers. Na publicatie in de nieuwsbrief blijft de kijkwoning enkele weken aanwezig op de homepagina van het ‘bouwen-luik’ en krijgt tot slot een vaste plaats in de rubriek ‘Kijkwoning in beeld’.

 • Publireportage
  In de publireportage belicht u uw bedrijf of product in een artikel van 3 000 tekens dat u naar eigen wens illustreert met beeldmateriaal. De publireportage verschijnt in een nieuwsbrief en staat een jaarlang bij de relevante content. Indien gewenst kan onze redactie optioneel zorgen voor een zoekrobotoptimalisatie van de tekst.

 • Agendaberichten
  Kondig uw activiteiten en acties aan binnen de voor u relevante informatie op onze website. 

 • Bedrijfsberichten
  Heeft u regelmatig nieuws dat u aan een breed publiek kenbaar wilt maken, dan zijn de bedrijfsberichten de geknipte oplossing voor u. Via de beheermodule post u volledig autonoom uw bericht binnen de relevante rubrieken.

 • Dossier
  Wilt u een product of techniek ruim onder de aandacht van de Habitos.be-bezoeker brengen, dan kan onze redactie een dossier op maat voor u uitwerken.

Productintegratie


 • Digitale folderservice
  Bezoekers van Habitos.be kunnen via deze dienst bedrijfs- of productfolders digitaal downloaden van onze website. In ruil voor deze folder(s) dienen ze een werkend mailadres achter te laten. Deze mailadressen zijn beschikbaar voor de Habitos.be-klant wiens folder werd gedownload.

 • Video
  Video’s zijn momenteel hip op het internet. Habitos.be biedt de mogelijkheid om bedrijfs- of productvideo’s aan te bieden aan de websitebezoekers.

 • Tool-integratie
  Habitos.be biedt de mogelijkheid om (interactieve) tools te integreren op een relevante positie binnen de website. Via dit toolaanbod worden de bezoekers naar de eigen website geleid om daar de tool te gebruiken.

 • App-integratie
  Ongetwijfeld wilt u een zo ruim mogelijk publiek bereiken voor de app die u liet ontwikkelen. Promoot hem dan bij de Habitos.be-bezoekers.

 • Sociale media
  Habitos.be biedt u de mogelijkheid tot 3 van uw sociale mediakanalen te promoten bij de bezoekers van onze website.

Bedrijfspresentatie

De bedrijfspresentatie biedt de mogelijkheid tot een minimale aanwezigheid op Habitos.be. Binnen de presentatie is afhanklijk van uw wensen en budget ruimte voor een firmavoorstelling met link naar de eigen website, product- of referentiepresentaties, digitale folders of video-integratie. Vanuit de bedrijfspresentatie creëren we maximaal informatie-aanvragen voor uw bedrijf.
Voor groeperingen of bedrijven met een eigen verdelernetwerk bestaan er ook bulkoplossingen in deze bedrijfspresentaties. Vraag ernaar bij onze accountmanagers.
 

Maatwerk

Zowel op commercieel als redactioneel vlak is maatwerk mogelijk. Vraag ernaar bij uw accountmanager.