Kopen en verkopen

Vanaf nu kun je wonen op … een luxecruise

Wie houdt van privacy, natuur en niet snel zeeziek wordt, kan vanaf nu een villa kopen … midden op zee. Nederlands bedrijf New Living on Water (NLW) heeft een nieuw concept uitgedacht: futuristische villa’s die drijven op water. Je kiest zelf waar je wil wonen, van de Caraïben en Dubai over Italië en Portugal tot zelfs China en de VS!

6-sterrencruise

De villa’s van New Living on Water hebben het comfort van een zes-sterrencruise of een deluxe beachhotel. Elke unit telt drie verdiepingen: de betonnen kelder, de benedenverdieping met vier slaap- en badkamers, een bureau, living en keuken, en de bovenverdieping met een eetkamer en balkon. Het interieur kan nog verder worden gepersonaliseerd naargelang de wensen van de klant.

De drijvende villa in cijfers

De standaardvilla heeft ongeveer 1500 m2 binnenruimte en 48 m2 buitenruimte. Maar die gigantische oppervlakte zal je ook in je portefeuille voelen, want de villa’s starten vanaf een slordige 11 miljoen dollar. Nog steeds geïnteresseerd? Dan zal je nog even geduld moeten uitoefenen, want de constructie van de units is voorzien voor eind 2017.

Meer info: New Living on Water

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in