Win een Dovre Vintage 35

Gewijzigd op 11/10/2012 door Daan Slingers

Dovre beschikt over de productreeks 'Vintage'. Bij deze houtkachels valt meteen de opmerkelijke vormgeving op. Uit deze reeks geeft Habitos.be de Vintage 35 weg. Wil je de charme van het vuur in huis halen? Waag dan snel je kans en win deze prachtige kachel.
  • Vintage 30De Vintage 30 van Dovre.
    © Dovre
  • Vintage 35De Vintage 35 van Dovre.
    © Dovre
  • Vintage 50De Vintage 50 van Dovre.
    © Dovre
Vintage is verkrijgbaar in 3 afmetingen: Vintage 50, Vintage 35 en Vintage 30 en er zijn per model nog verschillende accessoires beschikbaar. Voor de afwerking kun je kiezen voor een antraciet gelakte versie of een emailuitvoering in wit of groen. Zo maak je van deze houtkachel een stijlvolle aanwinst in jouw interieur!

Charme

Het vlambeeld blijft een krachtige troef bij houtkachels. Met Vintage krijg je een extra ruim zicht op het vlammenspel dankzij het grote glasoppervlak. Het vuur is uitstekend te regelen via de primaire en secundaire luchttoevoer. Bij dezed kachel is het tevens mogelijk om rechtstreekse verbrandingsluchttoevoer van buitenaf te nemen. 

Warmtecomfort

De Dovre-kwaliteit blijft uiteraard een vaste waarde. Vintage bestaat uit hoogwaardig gietijzer: de perfecte warmtegeleider. Deze kachel biedt een hoog rendement en minimale milieubelasting.
Vintage 35
Haal een Vintage 35 van Dovre in huis met onze wedstrijd.
© Dovre

Veel mogelijkheden

Bij de kleurafwerking is er keuze tussen een antraciet gelakte versie of een emailuitvoering in wit of groen. Naast de basisuitvoering met pootjes kunt u kiezen uit een assortiment van bijkomende onderstellen: een houtvak, tablet of cradle bieden u eveneens mogelijkheden om het stookhout op te bergen. Mooi én handig!

Rookkanaal in email

Een geëmailleerde Vintage kachel in groen of wit heeft echt een unieke uitstraling. Om uw Vintage helemaal tot in de puntjes af te werken, zijn er ook geëmailleerde aansluitbuizen beschikbaar.

Wedstrijd


Meer info: Dovre