Saniview: veilig tv-plezier in de badkamer

Gewijzigd op 10/10/2013 door Gretel Kerkhofs

In de badkamer tv kijken? Kan perfect. Met de tv-oplossingen van Saniview hoef je niet te kiezen tussen een avondje ontspannen voor het scherm of lekker languit in bad. Tv kijken in bad, heerlijk toch?!

Onze badkamerspecialisten

Saniview tv voor in de badkamer
Saniview ontwikkelde een tv speciaal voor in de badkamer. Hier gemonteerd in de spatwand bij de lavabo.
© Saniview
Saniview tv om vanuit je bad tv te kijken.
Tv kijken in bad? Perfect mogelijk met de waterdichte tv van Saniview.
© Saniview
Saniview tv om veilig in bad tv te kijken
Het ledscherm van de Saniview tv bevat ook een touchscreen.
© Saniview

Tv in bad

Saniview pakt uit met een televisietoestel dat speciaal werd ontwikkeld voor toepassing in de badkamer. Het spreekt voor zich dat een tv-toestel in natte ruimtes aan andere, strenge veiligheidsvoorschriften moet beantwoorden dan een toestel dat elders in de woning opgesteld staat. Met Saniview kan je op beide oren slapen. Het toestel beantwoordt aan de CE-norm inzake veiligheid.

LCD-scherm voor badkamer

Het Saniview tv-toestel is uitgerust met een inbouw-lcd-scherm van 15 inch ( 38 cm ) of 26 inch (66 cm) groot. De hoge kwaliteit van het beeldscherm (LG-Philips) zorgt ervoor dat je van alle kanten, ook zijdelings, een perfect zicht en haarscherpe televisiebeelden te zien krijgt. De waterdichte plafondluidsprekers verzekeren een zuivere geluidsweergave. Teletekst, alle gangbare aansluitingen en HD-tv behoren tot de standaarduitrusting van dit toestel.

Ingebouwde touchscreen

Het tv toestel voor in de badkamer laat zich gemakkelijk bedienen via een waterdichte afstandsbediening of door middel van een in het beeldscherm geïntegreerd touchscreen. Dit fraaie stukje badkamertechnologie wil gezien worden. Rondom het vlakke lcd-beeldscherm zit een witte, zilver- of messingkleurige omlijsting met bijpassende sierlijst.

De aanbevolen verkoopprijs van een Saniview-tv-toestel met lcd-scherm, waterdichte plafondluidsprekers en afstandsbediening begint vanaf 2.084 euro, inclusief btw en Recupelbijdrage.

Voor meer informatie: Revas

Folders over de badkamer

Meer informatie op de website van deze bedrijven