Nieuw op Batibouw 2012: Blinkend kraanwerk bij Van Marcke

Gewijzigd op 1/01/1900

Van Marcke
Talya - 2greepswastafel
© Van Marcke

Van Marcke speelt op Batibouw 2012 haar nieuwste kraanwerk uit, in de gloednieuwe huismerken Intro, Origine en Collection. In de huismerken voor particulieren vind je ook spoeltafels, meubels, porselein, baden, douchebakken en accessoires terug. Kortom: alles voor de badkamer. 
 

Intro staat voor eenvoudig waterplezier, Origine voor eenm oderne uitstraling en Collection voor een verfijnd design. Je kunt op Batibouw perfect vergelijken wat het best in jouw badkamer past.
De stand van Van Marcke staat verder helemaal in het teken van badkamers op maat van je interieursmaak en jspecifieke noden, en dit voor elk budget. Je vindt er inspirerende kwaliteitsbadkamers die volledig zijn ingericht volgens verschillende interieurstijlen, van minimalistisch tot romantisch, en dit vanaf 2.500 euro. Van Marcke toont in de Big Blue Point-hoek alle haalbare energievriendelijke oplossingen voor warmte en water zodat wonen een duurzaam karakter krijgt. Je kunt ook zelf je badkamermeubels gaan samenstellen zodat deze perfect passen in je badkamerruimte. Professionele adviseurs beantwoorden al jouw vragen met betrekking tot productkeuze, decoratie en installateurs en kunnen helpen met het uitwerken van je ideale badkamerinrichting met behulp van een 3D-tekenprogramma.
 
 

Van Marcke op Batibouw 2012, paleis 7, stand 209

Info: Van Marcke

Onze badkamerspecialisten

Folders over de badkamer

Meer informatie op de website van deze bedrijven