Levis introduceert lente met Wildflowers

Gewijzigd op 19/04/2012 door TiM Vanhove

Wildflowers
www.levis.info
© Levis
Wildflowers
www.levis.info
© Levis
De nieuwe Ambiance Mix Collection van Levis brengt de lente in huis. Met z’n fleurige tintenboeket nodigt deze collectie je uit om de velden in te trekken en in de natuur op zoek te gaan naar de mooiste combinaties van kleurrijke bloemenblaadjes.


Aangetrokken door de lokroep van de lente zijn de experts van het Levis ColorLab gaan kijken naar het uitkomen van de bloemen in de bossen, velden, parken, tuinen,… Opnieuw en opnieuw, tot ze achter het geheim zijn gekomen van hoe al de kleuren die de natuur spontaan weet te combineren, wel heel subtiel op elkaar zijn afgestemd.

Zo is Wildflowers geboren, de nieuwe Ambiance Mix Collection van Levis: 18 kleuren onderverdeeld in zes boeketjes met telkens 3 bloemen. Een palet dat je zin geeft om je muren nieuw leven in te blazen.

18 tinten
De Ambiance Mix Collection Wildflowers verzamelt 18 kleuren: Afrikaantje, Viooltje, Bosanemoon,Clematis, vergeet-mij-nietje, Ridderspoor, Reukerwt, Bottelroos, Papaver, Kamperfoelie, Hosta, vrouwenmantel, Sint-Janskruid, Boterbloem, Oost-Indische kers, Gipskruid, Duizendblad en Chinese bruidssluier.

Al deze tinten kan je kopen bij de Levis-kleinhandelaars die over een verfmengmachine beschikken. Wanneer je jouw favoriete kleur gekozen hebt, wordt de verf in enkele minuten tijd ter plaatse aangemaakt.
Je kan je vooraf ook al inspireren op Levis.info