Kleuradviseur: Verf je interieur virtueel met de e-painter

Gewijzigd op 17/07/2012 door TiM Vanhove

Levis ambiance pop art
Levis ambiance pop art
© Levis

Levis biedt op zijn website Levistathome.be de mogelijkheid om je eigen interieur virtueel te verven. Zo kan je alvorens daadwerkelijk aan de slag te gaan uitzoeken welke kleuren het best in jouw interieur passen. Daarnaast kan je je op de website laten inspireren door het interieur van andere Levis-gebruikers.


Een foto van je woonkamer, keuken of slaapkamer en een sterke dosis inspiratie, meer is er niet nodig om de ruimte naar keuze virtueel te verven met de e-painter. Je kan de oefening over en over doen totdat je de perfecte kleurencombinaties te pakken hebt.
Om met e-painter aan de slag te gaan volstaat het een eigen profiel aan te maken, de tool te downloaden en te installeren op je pc en je kan beginnen.


Laat je inspireren

Vind je niet meteen de juiste kleursetting? Geen nood, op de website kan je je ook laten inspireren door het werk van anderen. Iedereen die met de e-painter aan de slag ging kan zijn project opladen. Wie dat doet dingt overigens mee naar een verfbon van 250 euro. Vrienden en andere bezoekers van de website kunnen op de projecten stemmen, wie aan het eind van de maand de meeste stemmen heeft, int de verfbon.


Meer info:Levis