Geef elke ruimte meer uitstraling met parket

Gewijzigd op 6/12/2016 door TiM Vanhove

Parket is dé vloer die elke ruimte onmiddellijk meer karakter en uitstraling kan geven. Het is eenvoudig te installeren en geeft meer waarde aan je woning. Een vloer ziet er zowel warm uit en voelt ook zo aan. Als je de komende winter graag vloerverwarming hebt, is parket het materiaal waarmee je de meeste aangename resultaten hebt. Laat je alvast inspireren en kies voor parket van D’Hondt, de Belgische interieurspecialist.

Onze vloerenspecialisten

parket
© Groepsofferte
Parketvloeren bestaan uit natuurproducten en geven daarom zo een warme uitstraling. De uitstraling van een houten vloer brengt direct meer leven in je huis en zorgt voor een welkomstgevoel voor gasten. De waarde van jouw pand stijgt met de jaren door de aanwezigheid van een parketvloer.
 
Tegenwoordig zijn we allemaal op zoek naar goede en duurzame investeringen. Ook voor jouw vloer kan je voor parket kiezen en alvast de kaart van de duurzaamheid trekken. Parket gaat zeer lang mee en is makkelijk schoon te maken, het is wel belangrijk dat een parketvloer voldoende onderhouden wordt zo blijft jouw vloer er steeds als nieuw uitzien. D’Hondt interieur biedt zelfs een samengesteld geolied parket aan die perfect past in vochtige ruimtes zoals badkamers. Elke ruimte ziet er beter uit met parket.
parket
© Groepsofferte

Warme voeten in de winter

De winter komt eraan en dat betekent dat het snel veel kouder zal worden. We hebben allemaal graag een warme vloer zodat we niet steeds met koude voeten in ons huis moeten rondlopen. Parket voelt steeds lekker warm aan en maakt het in de winter extra gezellig. Het is ook perfect te combineren met vloerverwarming zodat je steeds op blote voeten door het huis kan lopen zonder dat ze koud aanvoelen.
parket
© Groepsofferte

Keuze voor iedereen

Heb je een licht parket nodig voor een donkere ruimte of wil je net de uitstraling van een donkere houtsoort? Het kan allemaal. tegenwoordig vind je zelfs parket dat waterafstotend is en met de juiste keuze van parket, wordt de schade door huisdieren en kinderen beperkt. Ontdek alle mogelijkheden van parket bij D’Hondt.
 
Kies voor een warme vloer met karakter. Kies voor parket.

Dit is een publireportage. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Folders over vloeren

Meer informatie op de website van deze bedrijven