Dauby presenteert vernieuwde Pure Fragrance – lijn

Gewijzigd op 14/12/2016 door TiM Vanhove

“Geurmarketing krijgt de laatste jaren meer aandacht, en terecht! De reukzin is een vaak onderschat zintuig. De geur die je waarneemt, bepaalt mee hoe je je voelt en gedraagt,” aldus Dauby. Zo zal je je een negatieve gedachte vormen over een plek waar het niet goed ruikt. Maar het omgekeerde ook: met een aangename geur in een winkel zullen klanten zich meer op hun gemak voelen, langer blijven, en meer kopen.
De 5 nieuwe geuren van Pure® Fragrance zijn zorgvuldig samengesteld op basis van aromachologie, een moderne wetenschap die de impact van geuren op het menselijk gedrag bestudeert.

De geuren van Pure® Fragrance zorgen er voor dat je bij het ruiken ervan bepaalde emoties en gevoelens ervaart. Deze geurervaringen kunnen heel uiteenlopend zijn, maar het zijn wel stuk voor stuk feel good sensaties.

  • Coffee en Fresh Linen : nostalgische én warmhartige ervaring.
  • Lime Spark en Apple : deze fruitige geuren geven je een opgewekt en vrolijk gevoel.
  • Sweet Dreams : met deze geur kom je helemaal tot rust.
Ontdek de impact van de juiste geur én vraag een gratis stalenpakket aan via Purefragrance.be!
Pure Fragrance - ronde dispenser
© Dauby

Vernieuwd design

Omdat het belangrijk is dat de geurverdelers van Pure® Fragrance bij elke stijl passen, werden ze met grote aandacht ontworpen. Door het strakke design en de warme materialen past het perfect in elk interieur, van landelijk tot modern. Ontdek onze nieuwe geurverdelers nu. 
Als extra pluspunt dien je de stokjes nooit om te draaien! De katoenvezel absorbeert de moleculen en zorgt voor een gelijkmatige en constante geurverdeling in de lucht.
Pure Fragrance - 100ml dispenser
© Dauby

Origineel geschenk

Verwen je familie en vrienden met een heerlijke geur. De set van 100ml geur met dispenser is ideaal als geschenk met de feestdagen. De vernieuwde verpakking straalt pure klasse uit. Een luxueus geschenk!

Prijs: € 52,51 / 100ml

Alle geuren en geurverdelers zijn online te bestellen via Purefragrance.be.