Dauby presenteert aromachologie in Pure Fragrance-lijn

Gewijzigd op 31/03/2015 door TiM Vanhove

Geuren spelen een belangrijke rol in ons leven. De emotionele beleving ervan heeft een effect op onze stemming. Met zijn Pure Fragrance-lijn stelt Dauby unieke geurverdelers voor die bovendien een mooi designaccessoire vormen in het interieur.
Pure Fragrance
© Dauby
Pure Fragrance
© Dauby
Pure Fragrance
© Dauby
Het belang van geuren is zo sterk doorgedrongen dat het ze zelfs als onderdeel van de marketingaanpak worden benut. Geuren beïnvloeden niet alleen onze stemming, maar ook ons gedrag. In handelszaken kunnen ze dus ook ons koopgedrag sturen. Waarom denk je dat de bakker de deur naar de keuken laat open staan? Wellnesscentra gebruiken bewust geuren die klanten een welkom gevoel geven in een warme omgeving. Maar ook kledingzaken, hotels, automerken, casino’s en zelfs ziekenhuizen spelen in op de gedrag beïnvloedende mogelijkheden van geuren. Waarom zouden we dat thuis dan niet doen?
Vanuit die optiek ontwikkelde Dauby een productlijn gebaseerd op aromachologie. Dit is de studie van de invloed van geuren op het menselijke gedrag en de relatie van geuren tot gevoelens en emoties zoals ontspanning, vreugde, geluk en welzijn. Zo biedt Pure Fragrance een reeks geuren die op verschillende gemoedstoestanden kunnen inspelen.
 

Designaccessoire

Dauby maakt het helemaal compleet door de geuren te verdelen via unieke dispensers. Deze unieke designaccessoires zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals brons, wit brons, verzilverd wit brons, britannium metaal of gietijzer. De dispenser werkt continu en volledig autonoom in uw woonkamer, slaapkamer, hal of badkamer, maar ook in uw kantoor of vergaderzaal. De 100% natuurlijke geuren hebben een stimulerend, ontspannend of en verfrissend effect. Dankzij de NO-FLIP-riettechnologie hoef je de stokjes niet om de zoveel dagen om te draaien om te blijven genieten van de geur. De katoenvezel rond de stokjes zorgt hiervoor. De dispensers zijn met de hand gemaakt. Ze zien er prachtig uit en passen naadloos in elk interieur, zowel op tafel als tegen de muur.


Meer info: Dauby.be