Compleet Wonen: Puur genieten in de badkamer

Gewijzigd op 9/02/2015 door TiM Vanhove

Op zoek naar ontspanning in de badkamer? Doe dan inspiratie op in de nieuwe Compleet Wonen Badkamers. Het magazine ligt in de rekken, maar dankzij Habitos.be kun je nu al drie nieuwe producten ontdekken.

Onze badkamerspecialisten

badkamer
© Aquaconcept

Zachte douchevloer

Een nieuw materiaal voor douchevloeren doet zijn intrede. Naast acryl, steen of solid surface maken we dit jaar ook kennis met een rubberen douchevloer. De ‘AquaSolidstone Soft’ bestaat uit een 3 cm dikke grondlaag van polyurethaanrubber. Deze wordt vooraf op maat geproduceerd met een helling die het water naar de afvoer leidt en wordt vervolgens op een egale ondergrond gelegd. De afvoerdekplaat is overigens ingekapseld in de rubberlaag. Het zachte materiaal neemt meteen de contouren van uw voeten aan, wat niet alleen een warm gevoel geeft maar ook ergonomisch heel interessant is. Het rubber werd antibacterieel behandeld en kreeg daarbovenop het een antislip behandeling klasse 2. Hiermee garandeert de nieuwe douchevloer zowel comfort als veiligheid.

Meer info: Aquaconcept
Canvas bad
© Sealskin

Bad op maat

De maatwerkmogelijkheden van deze ‘Canvas’ maken van dit bad een zeer uniek en vernieuwend ontwerp. Badkamerfabrikant Sealskin rekent met dit model af met ontsierende tegelrandjes tussen het bad en de muur en vervelende schuine muren. De badrand kan namelijk worden aangepast aan uw situatie. Een schuine zijde die aansluit op de muren, een stukje uitsparen, een langere zijde zodat het bad precies past in uw nis: het is allemaal mogelijk. ‘Canvas’ is volledig vervaardigd uit solid surface waardoor de kuip in een naadloze en vloeiende beweging overgaat in de horizontale vlakken. Dit zorgt voor een prettig gevoel voor hoofd en schouders, en ook de rug wordt ondersteund.

Meer info: Sealskin
BealMortex Color
© BealMortex

Waterdichte pleisterafwerking

BealMortex Color is een multifunctionele pleister die gebruikt wordt voor het bekleden van minerale oppervlakken zoals vloeren, muren, waterpartijen en werkbladen. Dankzij zijn hoge weerstand en vochtbestendigheid is het een perfect product voor in de badkamer en zelfs in de douche. Het ziet er een beetje uit als tadelakt of effen beton en is verkrijgbaar in 64 verschillende kleuren.

Meer infoBeal

Bekijk de inhoud van Compleet Wonen Badkamers editie 2013 - 2014

Folders over de badkamer

Meer informatie op de website van deze bedrijven