Cadeautips voor interieurliefhebbers

Gewijzigd op 1/01/1900

Feel at Home kerstcadeaus
Feel at Home kerstcadeaus
© Feel at Home
Puhlmann kerstcadeaus
Puhlmann kerstcadeaus
© Habitos.be
Slabbinck tafellinnen
Slabbinck tafellinnen
© Slabbinck Home Creations

De zoektocht naar het perfecte eindejaarscadeau is weer begonnen. Habitos.be geeft alvast enkele tips voor onder de kerstboom – om interieurliefhebbers te verrassen of jezelf te verwennen…


Puhlmann

De collectie van Puhlmann zit vol met leuke hebbedingen, ideaal als kerstgeschenk. Met de Door Note laat je op een ludieke wijze een boodschappenlijstje achter voor je huisgenoot. De stift met wisser klik je eenmalig vast aan het whiteboard waarna je de Door Note eindeloos kan gebruiken. De James is het eerste keukenkrukje dat er wél leuk uitziet! Dit robuuste krukje klapt heel makkelijk in en uit, en is uitgerust met vrolijke antislip bolletjes. Handig voor in de keuken, voor de kinderen of voor in de tuin.


Wall Clock

Onze favoriet is de cadeaubox met een decoratieve Wall Clock van Feel at Home. Dit zelfklevende klokmechanisme met een decoratieve muursticker is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Even mooi als functioneel is ook de Feel at Home-Wall Hook: een muursticker met een muurhaakje om juwelen of sleutels op te hangen.


Slabbinck bedlinnen

Een set luxueus bedlinnen? Daar zegt ook niemand ‘neen’ tegen. Dankzij de nieuwe collectie bedlinnen van Slabbinck Home Creations kun je je na het feesten neervlijen in zachte en zalige lakens. Koele en koude nachten buiten, warme en gezellige nachten binnen!

Folders over interieurarchitect