Cadeau idee: Foto op plexiglas op maat!

Gewijzigd op 30/11/2016 door TiM Vanhove

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend(in) of familielid? Geef een foto op plexiglas op maat! Door een foto op plexiglas te laten drukken kun je een mooi of gedenkwaardig moment vereeuwigen. Denk bijvoorbeeld aan herinneringen uit een vakantie, herinneringen uit jullie jeugd, enzovoorts.
Naast de mogelijkheid om een eigen foto op plexiglas te laten drukken kun je er vanzelfsprekend ook voor kiezen om een foto uit ons assortiment te kiezen. In ons assortiment vind je foto’s in tal van verschillende categorieën, zoals steden, landschappen, dieren, etc.
 
Tip: bestel twee foto’s op twee verschillende formaten plexiglas. Deze foto’s kan de ontvanger naast of onder elkaar aan een muur hangen, wat voor een speels en sfeervol effect zorgt!
 

Een foto op plexiglas op maat bestellen

Nikkel-art.be biedt je niet alleen de mogelijkheid om een foto te kiezen uit ons brede assortiment met foto’s, ook kun je de foto op plexiglas op maat bij ons bestellen. Nadat je een foto gekozen of geüpload hebt, kun je het formaat van de foto op het plexiglas selecteren. Ook kun je kiezen uit verschillende diktes plexiglas en kun je een ophangsysteem aan het plexiglas laten bevestigen. Zo kun je het cadeau geheel op maat samenstellen en zal het naadloos aansluiten bij je wensen.
Foto plexiglas
© Nikkel Art

Een foto op plexiglas op maat laten drukken: een persoonlijk cadeau!

Er is niets leuker dan het krijgen van een persoonlijk cadeau op je verjaardag, bij een bruiloft of bijvoorbeeld als je geslaagd bent. Met een foto op plexiglas heb je zo’n persoonlijk cadeau, dat je zo persoonlijk kunt maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een leuke familiefoto, een foto van de ontvanger alleen, een foto van jullie samen, enzovoorts. Ook leuk is het om een kleine tekst op de foto te zetten. Dit maakt het cadeau nog persoonlijker!
 

Kunst of schilderijen op plexiglas drukken

Je kunt ervoor kiezen om je favoriete foto op plexiglas te laten drukken, maar het kan ook erg leuk zijn om kunst of een schilderij op plexiglas aan de muur te hangen. Zeker in een modern interieur staat klassieke kunst niet altijd even mooi. Door de klassieke kunst op plexiglas te laten drukken, krijgt de kunst een modern tintje. Het voordeel aan plexiglas is daarbij dat je het niet alleen in huis kunt gebruiken, maar ook op het terras of het balkon. Plexiglas is goed bestand tegen regen en andere vormen van neerslag.

Bestel nu en bespaar 20%! Kijk snel op Nikkel-art.be

Dit is een publireportage. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.