Breng kleur in je keuken met Blanco’s nieuwe spoeltafel en mengkraan

Gewijzigd op 10/05/2019 door Redactie Habitos.be

gele kraan
© Blanco

Onze keukenspecialisten

In 2018 was zwart het nieuwe wit. Nu zijn kleuraccenten het nieuwe zwart. De Blanco SITY XL 6 S spoeltafel en VIUS mengkraan zijn ideaal om in je keuken kleuraccenten aan te brengen die passen bij of net contrasteren met de rest van je keuken. De spoeltafel is namelijk uitgerust met een snijplank en bakje in een kleur naar keuze. En de kraan krijg je in maar liefst 4 kleuren zodat je kan afwisselen. Van Lemon over Orange tot Lava Grey of Kiwi. Fris, jong en speciaal!

Blanco stelde deze nieuwigheden en ook zijn wereldprimeur, de EVOL-S
Volumekraan
 voor op Batibouw 2019.


Strakke spoeltafel, aparte accessoires
De Blanco SITY XL 6 S spoeltafel en VIU-S mengkraan zijn helemaal mee met de laatste trend: kleuraccenten. Van Lemon over Orange tot Lava Grey of Kiwi. Dankzij de kleurrijke accessoires zorg jij voor die extra toets in je keuken.
Ga je voor contrast of harmonie? Speel met kleur en ga voor gewaagde combinaties. De innovatieve spoeltafel onderscheidt zich bovendien door het afdruipvlak met een nieuw design en de XL-bak zorgt voor een optimale bakcapaciteit. De SITY XL 6 S is daarnaast ook beschikbaar in vier Silgranit Puradur®-kleuren: antraciet, rock grey, alumetallic en wit.
Voor ieders keuken wat wils.

De Blanco SITY XL 6 S spoeltafel komt bovendien met twee prachtige accessoires die een mooie toevoeging zijn voor je keuken en woonomgeving. De flexibele snijplank SityPad sluit perfect aan op het afdruipvlak van de spoeltafel en is gemaakt van kwalitatief plastic en dus flexibel. De plank is bovendien hittebestendig tot 100 °C en kan in de vaatwasser.

De ophangbare SityBox is dan weer een elegante oplossing voor onder meer het opbergen van keukensponsjes. Dankzij een gleuf aan de onderkant kan het water heel makkelijk weglopen uit de SityBox. Ook handig dus voor bijvoorbeeld het afspoelen van kruiden. Het beste? Je kan zelf een kleur kiezen. De SityPad en SityBox zijn inbegrepen in een kleur naar keuze.

Kraan met kleur
Je keuken wordt helemaal af wanneer je ook kiest voor de Blanco VIU-S mengkraan die verkrijgbaar is in dezelfde accentkleuren als de box en
snijplank. Je kan hem matchen met de kleur van je SityPad en SityBox of net gaan voor contrast want je krijgt alle 4 de kleuren erbij. Minder keuzestress dus en de mogelijkheid om altijd af te wisselen! Daarnaast heeft de VIU-S is een flexibele sproeikop en is de mengkraan heel gemakkelijk te verstellen.
Bovendien beschikt deze kraan over een energiebesparende koud-startfunctie.

Prijzen:
Spoeltafel Blanco SITY XL 6 S: 532 euro (excl. BTW)
Mengkraan Blanco VIU-S: 380 euro (excl. BTW)
Set spoeltafel Blanco SITY XL 6 S + Mengkraan Blanco VIU-S: 876 euro (excl. BTW)


  • blanco kraan groen© Blanco
  • blanco keuken groen© Blanco
  • blanco kraan geel© Blanco
  • blanco kraan groen 2© Blanco
  • blanco kraan oranje© Blanco
  • blanco spoelbakje© Blanco
  • blanco kraan© Blanco
  • blanco kraan© Blanco

Folders over de keuken

Meer informatie op de website van deze bedrijven