Zijdelingse sectionaaldeur en nieuwe aandrijvingen voor Crawford

Gewijzigd op 1/01/1900

Zijdelingse schuifdeur
Zijdelingse schuifdeur
© Entrematic

Crawford pakt op Batibouw uit met de gloednieuwe deuraandrijvingen Magic 600 en Magic 1000 en een zijdelingse sectionaaldeur.


De nieuwe garagedeuraandrijving ‘Magic’ heeft een indrukwekkend aantal elektronische voorzieningen. Alle belangrijke functies zoals ‘soft start’, ‘soft stop’, kracht en looptijd worden automatisch geprogrammeerd door de garagedeuraandrijving zelf. Zo is het gebruiksgemak verzekerd. Als de gebruiker één van de functies wil wijzigen of opties zoals een automatische sluiting wil toevoegen, maakt de toonaangevende software dat mogelijk dankzij een duidelijk display waardoor je gemakkelijk kunt programmeren.


Betere afdichting

Het Europese gamma sectionaaldeuren werd verder ontwikkeld en kreeg een verbeterde afdichting met een nieuwe, speciale binnenafdekking. Die komt ook de isolatiewaarde ten goede en versoepelt de bediening van de deur.

Zijdelingse sectionaaldeuren zijn een ideale oplossing voor garages met beperkte lateihoogte of deuren met een gedeeltelijke opening voor voetgangers. Ze zijn ook ideaal voor renovaties. Met dat in het achterhoofd hebben we de hoogte van de vloerrails verkleind tot slechts 15 mm. Dat maakt het veel eenvoudiger om ze te installeren voor deze toepassingen. Voor de nieuwe ontwerpen gebruikte Crawford de beste materialen, met staal voor de panelen en aluminium voor de vloerrails.


Meer info: Crawford Normstahl


Crawford - Paleis 1 - Stand 225
 

Onze specialisten in garagepoorten

Folders over ramen en deuren

Meer informatie op de website van deze bedrijven