Start2Renovate.be lanceert nu ook RenoTube

Gewijzigd op 6/10/2016 door TiM Vanhove

Start2Renovate.be breidt zijn informatie-aanbod uit met een filmkanaal: RenoTube.

Onze renovatiespecialisten

RenoTube
© Start2Renovate
Onze woningen moeten aan almaar strengere energie-eisen voldoen. Het spreekt dan ook voor zich dat wie aan een grondig renovatieproject start, best nu al kiest voor een zeer energiezuinige aanpak. Isoleren, glas vervangen, zonnepanelen of een warmtepomp plaatsen...  Op www.Start2Renovate.be vind je heel wat maatregelen opgelijst om je woning te renoveren tot een huis waarin het comfortabel toeven is en de energiefactuur drastisch omlaag gaat. Maar www.Start2Renovate.be beperkt zich niet tot praktisch advies en concrete renovatie-oplossingen. Er wordt bovenal het goede voorbeeld gegeven. ‘Jan en Marie’ tonen er stap voor stap hoe ze hun woning op een kostenbewuste manier ombouwden tot een bijna-nulenergiewoning. Via posts in de eerste plaats, en nu ook via een afzonderlijk filmkanaal: RenoTube.
 
Met www.Start2Renovate.be willen initiatiefnemers Saint-Gobain Glass, Isover , Gyproc en Weber, met de steun van Daikin, Reynaers en Velux heel concreet bewijzen dat een zeer energiezuinige en comfortabele woning nu al binnen ieders handbereik ligt, ook voor eigenaars van een bestaande woning.
 

RenoTube

Op RenoTube vind je verschillende filmpjes terug die heel concreet visualiseren welke stappen Jan en Marie ondernomen hebben om hun woning om te bouwen tot een bijna-nulenergiewoning. Uit elk van die filmpjes kan de kandidaat-verbouwer heel wat leren om ook zijn eigen woning zo energiezuinig mogelijk te renoveren. Praktische en concrete informatie in de eerste plaats, maar ook heel wat doe-het-zelftips en plaatsingsinstructies als je zelf de handen uit de mouwen wil steken.
 
Je kan RenoTube bereiken via een  button op de homepage van Start2Renovate.be of via het afzonderlijk webadres www.RenoTube.be.

Folders over renoveren

Meer informatie op de website van deze bedrijven