Somfy motoriseert garagepoort met Dexxo Pro

Gewijzigd op 1/01/1900

Dexxo Pro
© Somfy
Dexxo Pro
© Somfy
Codeklavier
© Somfy
Dexxo Pro
© Somfy
Met één druk op de knop van uw afstandsbediening in pocketformaat open je je garage of schakel je de verlichting van uw tuin of hal aan. Je hoeft hiervoor je auto niet te verlaten.

Open in alle stilte...
Met Dexxo Pro motoriseert je installateur alle soorten garagepoorten tot 15m² en dit met vele persoonlijke instellingsopties. Het hoogwaardig aandrijfsysteem zorgt ervoor dat je poort geruisloos en gelijkmatig opent en sluit.

...in 15 seconden...
Wat is er aangenamer dan een poort die snel opengaat en toegang biedt tot een goed verlichte garage?
Wat is er geruststellender dan te weten dat de motor werd getest met meer dan 90 000 open- en sluitverrichtingen vooraleer hij u werd aangeboden met een garantie van 5 jaar?

...en in alle veiligheid
Om ongelukken te voorkomen beschikt Dexxo Pro over een obstakeldetectie die de poort ogenblikkelijk stopzet zodra deze weerstand ondervindt. Een stroompanne? Je hoeft je geen zorgen te maken dankzij de noodbatterij. De autonomie van je garagepoort wordt verzekerd gedurende 24 uur (met inbegrip van 5 tot 10 openings- en sluitingscycli naargelang de kenmerken van de poort).

Actie!
Bestel bij de Dexxo Pro motor een noodbatterij en ontvang een RTS Codeklavier voor slechts 1 euro! Actie geldig van 1 april tot 30 augustus 2008.


Meer info:  Somfy

Onze specialisten in garagepoorten

Folders over ramen en deuren

Meer informatie op de website van deze bedrijven