Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Remeha introduceert handige, online ErP calculator

Om de vakman te helpen met het bepalen van het energielabel voor nieuwe verwarmingssystemen heeft verwarmingsspecialist Remeha een online ErP-configurator uitgewerkt. De gebruiksvriendelijke en gratis tool levert in enkele clicks een product en/of pakketlabel af.
“De tool is zo ontwikkeld dat je niet alleen productlabels van onze eigen verwarmings- en warmwatertoestellen zal terugvinden, maar ook die van andere leveranciers. Installateurs kunnen dus heel uitgebreid op zoek gaan naar de beste configuratie op maat van de klant. Eens dat is bepaald, is het enkel nog een kwestie van het label te downloaden, samen met het bijhorende rekenblad. Snel, efficiënt, uitgebreid en hands-on, dat is wat deze tool moet zijn,” vertelt Steven Deygers, ErP-expert bij Remeha.

Remeha wil hiermee het extra administratieve werk, waaronder het invullen van de rekenbladen, bij de installateur verlichten. Bovendien zal de tool de volgende documenten automatisch genereren: een samenvatting, een overzicht van de productgegevens (apart) en het label (product- of pakketlabel). Het resultaat is een zeer mooi en volledig dossier voor de eindklant.
 
Ontdek de Remeha ERP-calculator

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in