PUR-schuim en inblaaswol van Isotrie voor het isoleren van spouwmuren

Gewijzigd op 10/10/2013 door Gretel Kerkhofs

Isotrie is in België pionier op het gebied van na-isoleren van spouwmuren. Sinds het begin wordt er met open-cellig PUR-schuim gewerkt (= Isotrie 320). Sinds kort werkt Isotrie ook met inblaaswol (Isotrie 330) met een verbeterde isolatiewaarde. Ideaal voor werven die niet volledig luchtdicht zijn. Ook hier zijn nakrimp en verzakkingen uitgesloten.

Onze isolatiespecialisten

Isotrie 345/320
Isotrie 320.
© Isotrie
Isotrie 330
Isotrie 330.
© Isotrie
Werken met het beste kwaliteitsschuim en volgens de beste isolatiemethode staat bij Isotrie op de eerste plaats! Door haar jarenlange kennis en knowhow beschikt Isotrie over een ATG attest voor het isoleren van vloeren. Sinds kort is Isotrie ook een gecertificeerd installateur (met ATG-certificaat) voor het isoleren van spouwmuren. Zo bent u als klant zeker dat de plaatsing gebeurt volgens de regels van de kunst. Via dit attest kunt u trouwens ook genieten van premies.

Beurzen

Dit alles en nog veel meer kun je ontdekken wanneer je een bezoek brengt aan hun stand op de verschillende bouwbeurzen waaraan zij deelnemen (o.a. Bisbeurs, Batibouw, Bouw & Reno). Tijdens deze evenementen bieden zij al hun bezoekers ook een beurskorting aan.

Het PUR-schuim van Isotrie biedt een totaaloplossing op vlak van isolatie voor elke woning.

Meer info: Isotrie

Folders over isoleren

Meer informatie op de website van deze bedrijven