Powerwall, de perfecte isolatie voor buitengevels

Gewijzigd op 10/10/2013 door Gretel Kerkhofs

Met zijn uitstekende isolatiewaarde is Powerwall van Recticel Insulation de ideale oplossing voor het doorlopend isoleren van buitengevelmuren, en dit van de kelder tot het dak. Powerwall isolatie maakt deel uit van het Isofinish-concept, een compleet en innovatief systeem dat Powerwall isolatieplaten combineert met regelschroeven en een buitenbekleding naar keuze.

Onze isolatiespecialisten

Powerwall
© Recticel Insulation
Powerwall is een isolatieplaat met een kern in TAUfoam van Recticel Insulation, een hard polyisocyanuraatschuim dat bekend staat voor zijn verhoogde brandveiligheid en zijn uitstekende isolatiewaarde (λD= 0,024 W/mK).

Verder is Powerwall aan beide zijden bekleed met een duurzame, waterdichte bekleding, namelijk zuivere aliminiumfolie van circa 50µ. Bovendien draagt Powerwall isolatie het Keymark-label, een extra garantie voor een uitstekende kwaliteit.

Voordelen Powerwall

Powerwall buitengevelisolatie:
 • Neemt weinig plaats in
 • Zakt niet door
 • Beschikt over een uniek tand-en-groef-kliksysteem, dat energielekken geen kans geeft
 • Plaating in mum van tijd
 • Uitstekende thermische prestaties, zowel in nieuwbouw als renovatie.
 • PowerwallPowerwall buitengevelisolatie zakt niet door en heeft een uniek tand-en-groef-kliksysteem.
  © Recticel Insulation
 • PowerwallPowerwall buitengevelisolatie neemt weinig plaats in.
  © Recticel Insulation
 • PowerwallMet zijn uitstekende isolatiewaarde is Powerwall de ideale oplossing voor het doorlopend isoleren van buitengevelmuren.
  © Recticel Insulation

Combinatie met Powerroof

Powerwall isolatie kan in combinatie gebruikt worden met het Powerroof-systeem voor hellende daken en met de Eurofloor vloerisolatie om een doorlopend isolatieschild voor het hele huis op te bouwen.

Het Isofinish systeem waar Powerwall integraal deel van uitmaakt biedt meer mogelijkheden dan andere systemen doordat het lattenwerk perfect uitlijnbaar is met de regelschroeven, wat garant staat voor een perfect rechte buitengevelafwerking. Bovendien wordt het regenwater sneller afgevoerd en wordt condensatie vermeden door de geventileerde spouw.

Meer info: Recticel Insulation

Folders over isoleren

Meer informatie op de website van deze bedrijven