Oplossing voor verbouwing gevonden in de lucht

Gewijzigd op 9/06/2015 door Daan Slingers

Op het perceel zelf was er geen plaats meer om bij te bouwen, dus moest de nodig geworden uitbreiding bovenop het bestaande gebouw opgetrokken worden. Architect Vincent Verheggen tekende voor deze prachtige realisatie in Flawinne (provincie Namen).

Fabrikanten van gevelmaterialen

Verbouwing
© Eternit
Door de uitbreiding ontstonden er twee nieuwe kinderkamers en werden de zijvertrekken verhoogd.

Om de uitbreiding zo eenvoudig mogelijk te realiseren, werd deze als houten constructie bovenop de bestaande muren geplaatst.

Moderne aanblik

Door de contrasterende kleuren, de verschillende niveaus en de hellende vlakken krijgt de gevel een visueel aantrekkelijke onderverdeling.

De in halfsteensverband aangebrachte leien zorgen intussen voor een moderne aanblik.
  • VerbouwingHet verschil tussen voor en na ...
    © Eternit
  • Verbouwing... is op het minst opmerkelijk te noemen.
    © Eternit
Identikit
Materiaal dak + gevel
  • Alterna lei 60/32 Donkergrijs en Betongrijs
  • Geplaatst volgens de halfsteensverband dekking
 
Architect
Vincent Verheggen - Rue Mautienne 38A - 5032 Gembloux


Bron: Eternit

Folders over bouwwerken

Meer informatie op de website van deze bedrijven