Nieuw op Batibouw 2012: Benelux Flood Defence Systems maakt zandzakken overbodig

Gewijzigd op 1/01/1900

Benelux Flood Defence Systems
Flood Angel Airbrick replacement
© Benelux Flood Defence Systems
Benelux Flood Defence Systems
Self Closing Flood Barrier
© Benelux Flood Defence Systems

Vrees voor een ondergelopen kelder of woonkamer? Dan kan Benelux Flood Defence Systems je misschien van je slapeloze nachten afhelpen. Met de SCFB (Self Closing Flood Barrier) biedt het bedrijf een totaaloplossing aan om woningen volledig te beschermen bij overstromingen.


Op BATIBOUW kun je onder meer producten ontdekken voor de volledige afscherming van deur- en raamopeningen alsook brede doorgangen zoals garageopritten; zelfsluitende ventilatiestenen, om waterinfiltratie via metselwerk en open stootvoegen tegen te gaan; en terugslagkleppen voor de bescherming van rioleringen tegen terugstromend water. De barrière voor het afsluiten van deuren en ramen wordt door de kracht van het stijgende water omhoog gestuwd. Er komt dus geen elektriciteit aan te pas, want bij wateroverlast is dat het eerste wat uitvalt.
Heel bijzonder is de ‘Flood Angel™ Airbrick replacement’ als muurbescherming. Onder normale omstandigheden werkt deze Airbrick als spouwventilatie. Maar bij een overstroming treedt in deze ‘bouwsteen’ een zelfsluitende functie in werking om water te weren.
 

Benelux Flood Defence Systems op Batibouw, paleis 9, stand 319

Onze bouwspecialisten

Folders over bouwwerken

Meer informatie op de website van deze bedrijven