Neopixels, geen gewone grijze parels

Gewijzigd op 10/10/2013 door Gretel Kerkhofs

Het Neopixels Premium HR Insulation systeem biedt een unieke hoogwaardige oplossing voor de spouwmuurisolatie van bestaande en nieuwe woningen. Neopixels zijn de nieuwste generatie grijze parels van geëxpandeerd polystyreen (EPS), gebouwd op Neopor van BASF. Neopixels onderscheiden zich van de gewone grijze parels door een hogere isolatiewaarde en een perfect passende vorm.

Onze isolatiespecialisten

  • Neopixels Premium HR InsulationNeopixels worden in de spouw geblazen.
    © Neopixels Insulation
  • Neopixels Premium HR InsulationDe klus duurt één dag.
    © Neopixels Insulation
Neofixx is een high-tech lijm, die maakt dat er in de spouw een stabiele verbinding ontstaat tussen de Neopixels. Bij spouwmuurisolatie worden Neopixels en Neofixx als één systeem verwerkt.

Voordelen Neopixels

“Als consument vind je een aantal technische oplossingen op de markt. Het Neopixels-systeem biedt een aantal unieke voordelen,” stelt Jan Leenknegt, zaakvoerder van Neopixels België. “Het systeem haalt een zeer hoge isolatiewaarde met de laagste Lambda declared van 0.033 W/(m.K), tast de spouwankers niet aan en is vlamdovend.”

De uitvoering van het Neopixels Premium HR Insulation systeem wordt in 1 dag geklaard. Neopixels België heeft een netwerk van erkende specialisten doorheen België.

Meer info: Neopixels

Folders over isoleren

Meer informatie op de website van deze bedrijven