Kingspan neemt Unidek - EcoTherm over

Gewijzigd op 23/05/2012 door Daan Slingers

schroeven
© Unidek
Unidek
dakisolatie
© Unidek

Kingspan Group Plc neemt op korte termijn CRH Insulation Europe over. Unidek - EcoTherm maakt deel uit van deze groep.


Voordat definitieve overeenstemming kan worden bereikt, zal nog een aantal stappen doorlopen moeten worden, zoals de toetsing door de mededingingsautoriteiten in de verschillende landen. Naar verwachting vindt de feitelijke overname in het eerste kwartaal van 2011 plaats. Unidek- EcoTherm zal als zelfstandige organisatie blijven opereren.

Kingspan heeft als beursgenoteerde multinational een sterke positie op het gebied van hardschuim isolatieplaten en –panelen met een belangrijke focus op energiebesparing.
Gezien het groeiende maatschappelijke bewustzijn dat isoleren een belangrijke bijdrage levert aan de noodzakelijke energiebesparing is Kingspan ervan overtuigd dat de isolatiemarkt uitstekende toekomstperspectieven biedt.
Innovatie, commerciële scherpte, operational excellence en een goede Europese positionering zijn speerpunten binnen zowel Kingspan als Unidek - EcoTherm. Door de overname krijgt Unidek- EcoTherm de mogelijkheid verder te investeren in innovatieve isolatieconcepten met een grote toegevoegde waarde op het gebied van energiebesparing.

Bron: Unidek

Onze isolatiespecialisten

Folders over isoleren

Meer informatie op de website van deze bedrijven