Infoavond ‘Renoveren is Informeren’ helpt verbouwers op weg

Gewijzigd op 16/06/2016 door Daan Slingers

In juni organiseren Ik ga Bouwen & Renoveren en NAV, de Vlaamse architectenorganisatie de gratis infosessie ‘Renoveren is informeren’. Wie verbouwplannen koestert verneemt er op één avond alle info voor een geslaagde verbouwing, van de aankoop tot de oplevering van een woning. Een sessie meepikken kan gratis op 15 juni in Leuven, op 21 juni in Antwerpen of op 23 juni in Gent.

Onze renovatiespecialisten

houten achtergevel
© Vlaamse Renovatiedag
Verbouwen gaat vaak gepaard met flink wat vraagtekens. Waar moet u op letten bij de aankoop van een woning? Wat is de gepaste lening? Wat is de rol van de architect en aannemers? Hoe energiezuinig renoveren? Van welke premies kan u genieten?

Toekomstige verbouwers zijn dus best vooraf goed geïnformeerd. Daarom trekken NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren door Vlaanderen met de vijfde editie van ‘Renoveren is Informeren’. De infoavond mikt op kandidaat-verbouwers die nog met verbouwvragen zitten.

Deelnemers krijgen er een chronologische toelichting van het hele renovatieproces. Van alle fases verneemt u de antwoorden, nuttige weetjes en tips voor uw renovatie.

De infoavond bijwonen kan op woensdag 15 juni (Leuven), dinsdag 21 juni (Antwerpen) of op dinsdag 23 juni (Gent). Deelname is gratis. Wel moet u zich vooraf online registreren. Iedere aanwezige ontvangt op het einde van de avond een info-verbouwpakket.

Praktisch

Data & Locaties

  • Woensdag 15 juni 2016- KBC Leuven - Brusselsesteenweg 100, 3000 Leuven 
  • Dinsdag 21 juni 2016- KBC Antwerpen - Schoenmarkt 35, 2000 Antwerpen 
  • Donderdag 23 juni 2016 - KBC Gent - Kortrijksesteenweg 1100, 9051 Gent 

Programma

  • 18.30u Onthaal 
  • 19.00u Begin infoavond 
  • 21.00u Afsluitende drink 

Kostprijs

Deze infosessie is gratis. Wel moet u zich registreren via de rechter kolom op onderstaande website.

Info en inschrijven

Meer info: De Vlaamse Renovatiedag

Folders over renoveren

Meer informatie op de website van deze bedrijven