‘Haute chauffage’: de 10 hipste designradiatoren

Gewijzigd op 20/10/2016 door TiM Vanhove

Functioneel, maar ook hip en superstijlvol: de radiator van nu is een functioneel kunstwerk dat elke kamer opfleurt. Deze tien designradiatoren laten gegarandeerd niemand koud.

Onze verwarmingsspecialisten

Blade radiator
© Habitos

1. Vlijmscherp design

De Blade Radiator werd ontworpen door Peter Rankin als tegenreactie op de doorgaans minder aantrekkelijke radiatoren. Deze ecovriendelijke radiator met originele surfbordlook bespaart energie én heeft ook een speciale hanger om je handdoek warm te houden.
Anastacia radiator
© Habitos

2. Muurbloempje

De Anastasia Radiator van designers Anna Filippini en Federica Ravera is volledig gemaakt uit metaal, en je kunt kiezen uit verschillende afwerkingen voor deze Victoriaanse parel: van modern tot prachtig.
Vermarming
© Habitos

3. Doolhofhitte

Verlies jezelf helemaal in het geweven design van de Lattice Radiator. Een statementstuk voor in élke kamer.
Vermarming
© Habitos

4. Camera, lights, action!

Perfect voor de filmfan, de radiator Slimline Movie. Ontwerper Mariano Moroni laat je je handdoeken op een verwarmde filmstrip hangen, met Hollywood-waardig design.
Glazen radiator
© Habitos.be

5. Spiegeltje, spiegeltje

Wie is de mooiste verwarming van ’t land? De glazen radiators van Wickes, natuurlijk. Die verwarmen op basis van een infraroodtechnologie voor een gezondere en energie-efficiënte warmte.
Vermarming
© Habitos

6. Donutdesign

Een watertandend ontwerp, de radiator Zero Otto van Francesco Lucchese. In het midden is zelfs een ruimte voorzien voor essentiële oliën, zodat je je handdoeken je favoriete geur kunt meegeven. Design voor je ogen én je neus!
Vermarming
© Habitos

7. Brandende kunst

Dat kunst ook functioneel kan zijn, bewijzen deze designerradiators Metacrylic van James Di Marco. Met zijn verschillende afwerkingen (cijfers, vierkanten, takken, bubbels…) toveren ze elke ruimte moeiteloos om tot een atelier.
Vermarming
© Habitos

8. Ring of fire

Werp je handdoek in de ring: de Solor radiator van de hand van Paul Priestman. Een echte aluminium blik- en handdoekvanger in je badkamer met een uniek staaltje verwarming.
Vermarming
© Habitos

9. Explosief ontwerp

Stijlvol, modern en 100% onverwacht: met de Radeco Atom Radiator maak je de verborgen wetenschapper in jezelf helemaal wakker.
Vermarming
© Habitos

10. Futuristische spiraal

Deze EOS Round Radiator van Mario Talin laat je een reis in de teletijdmachine maken, met zijn futuristisch ringenontwerp, perfect op maat van je handdoeken in de badkamer.
Auteur: Delphine Creemers - Oktober 2016 

Folders over verwarming

Meer informatie op de website van deze bedrijven