Eurowall spouwisolatie nu met handig rasterpatroon

Gewijzigd op 10/10/2013 door Gretel Kerkhofs

Eurowall met rasterpatroon
Eurowall met rasterpatroon
© Recticel Insulation

De Eurowall spouwisolatieplaten zijn voortaan standaard voorzien van een handig rasterpatroon op de reflecterende zijde. Dit patroon vergemakkelijkt het werk van de plaatser aanzienlijk.


Dankzij het rasterpatroon is het voor de metser eerst en vooral gemakkelijker om de plaats voor de spouwankers te bepalen. Een smetlijn trekken, wordt namelijk overbodig. Ook het versnijden van de platen is eenvoudiger dankzij de rasterprint: het telkens opnieuw meten van de platen is niet meer nodig.


Ook vloerraster

Deze rasterbedrukking wordt bovendien ook geprint op de Eurofloor vloerisolatieplaten. Hier is in het geval van vloerverwarming het aanbrengen van de leidingen een stuk eenvoudiger dankzij het rasterpatroon op de platen.
De bedrukking op de platen laat nu bovendien ook het Keymark kwaliteitslabel zien. Keymark is een garantie dat alle Recticel Insulation producten voldoen aan de hoogste, Europese kwaliteitsnormen.
Recticel Insulation is voortdurend op zoek om haar isolatieproducten en –oplossingen te verbeteren, en komt met dergelijke aanpassingen tegemoet aan de noden van de aannemer.


Meer info: Recticel Insulation
 

Onze isolatiespecialisten

Folders over isoleren

Meer informatie op de website van deze bedrijven