De ideale kleurenvideofonie voor alle soorten gebouwen

Gewijzigd op 1/01/1900

Aiphone GT serie Vizocam Plus
Aiphone GT serie Vizocam Plus
© Aiphone
Aiphone GT serie Vizocam Plus buitenunit
Aiphone GT serie Vizocam Plus buitenunit
© Aiphone

GT Vizocam plusS is de nieuwe generatie handenvrije kleurenvideofonie. Voor het concept van de gloednieuwe GT serie beoogde men een handenvrij videofoniesysteem te ontwikkelen met een universele deurpost en monitor, dat voor elk type constructie kan dienen: publiek, commercieel of residentieel, en zowel voor nieuwbouw als renovatie. Het GT systeem met zijn veelzijdige functies beantwoordt perfect aan al deze behoeften.
 


GT = Gloednieuwe Technologie

Aiphone design, betrouwbaarheid en kwaliteit: de GT serie heeft alle kenmerken geërfd van zijn voorgangers GF en GH, maar biedt daarbovenop een aantal belangrijke technologische vernieuwingen.

Zo werd de gepatenteerde Vizocam technologie met zijn panoramisch 170° breedhoekbeeld nu ook op dit systeem toegepast. Dankzij deze nieuwe norm in de videofonie wordt de volledige inkomzone in beeld gebracht en kan de bezoeker zich niet meer verbergen voor het oog van de camera.

Naast het standaard modulaire model is de deurpost nu ook beschikbaar in een inox design uitvoering. Bij een modulaire samenstelling kan de deurpost volledig naar wens worden geconfigureerd, met klassieke beldrukknoppen of met een digitaal naamzoeksysteem.

Het inox designmodel is voorzien van een groot, contrastrijk LCD kleurenscherm voor het opzoeken van de gewenste contactpersoon. Duidelijke pictogrammen en gesproken boodschappen begeleiden de bezoeker bij het bedienen van het systeem. Een ingebouwde bewegingsdetector zorgt er dan weer voor dat de achtergrondverlichting van de display automatisch wordt geactiveerd zodra er iemand in de buurt van de deurpost komt. Ook voor de binnenposten heeft men de keuze uit een zeer uitgebreid gamma. Zo kan men opteren voor de klassieke uitvoering met hoorn of voor een handenvrij toestel en kunnen parlofoons (enkel audio) en videofoons (met beeld) naar wens worden gecombineerd.

Absoluut nieuw in deze reeks is ook de mogelijkheid om voor een ingebouwd beeldgeheugen en/of intercom tussen de binnenposten te opteren.


Meer info: Aiphone


Lees ook: Wat is videofonie?

Folders over elektrotechnieken