Daikin Belgium exclusief verdeler van Rotex verwarming

Gewijzigd op 8/10/2013 door Gretel Kerkhofs

Het is zover: Daikin Belgium breidt haar imperium uit door de overname van Sani CV uit Gavere. Dit bedrijf bestaat sinds 1993 en specialiseerde zich doorheen de jaren als verdeler van verwarmingstoestellen op zonne-energie. Door de overname krijgt Daikin de exclusiviteit van de distributie van Rotex-producten in België in handen.

Onze verwarmingsspecialisten

Daikin Altherma Hybride waterpomp
De Daikin Altherma Hybride waterpomp.
© Daikin
Nexura
Nexura
© Daikin
Rotex Heating Systems is een bedrijf dat haar sporen heeft verdiend in de verwarmingsmarkt en is dus een waardevolle aanwinst als partner voor Daikin om door te groeien. Al in 2008 werd Daikin Europe 100% aandeelhouder van Rotex Germany, gevestigd in Güglingen. De overname van Sani CV is de volgende belangrijke stap om Daikin's ambities te verwezenlijken: tegen 2015 wil het bedrijf immers een van de drie marktleiders in Europa in de verwarmingssector zijn.

Vernieuwende verwarming

Daikin is de enige fabrikant in Europa met meer dan vijftig jaar ervaring in warmtepompen. Deze technologie heeft niet alleen lage werkingskosten en een goed rendement, maar is ook milieuvriendelijk en duurzaam. Nu beide bedrijven de handen in elkaar hebben geslagen, lag hun gezamenlijke expertise aan de wieg van een vernieuwend gamma verwarmingsproducten. Sinds september kunnen deze in België dus verdeeld worden met een nog betere service, zoals je die van Daikin gewoon bent: klantvriendelijkheid, kwaliteit én dat alles met een hart voor het milieu.

Meer info: Daikin

Folders over verwarming

Meer informatie op de website van deze bedrijven