Akoestische isolatie: Hoe de overtollige decibels buiten houden?

Gewijzigd op 16/11/2016 door TiM Vanhove

De luide grasmaaier van je buren of de favoriete metal muziek van je tienerzoon die op zijn kamer zit? Die wil je natuurlijk liever niet horen. Als je bijvoorbeeld op en top naar de berichtgeving op uw radio wenst te luisteren, dan wil je zo weinig mogelijk lawaaihinder van buiten.

Onze buitenschrijnwerkspecialisten

Isolatie via de muren

De ideale gevel biedt uw woning een blijvende meerwaarde, en dit niet enkel op esthetisch vlak. Deceuninck pvc gevelbekleding biedt u ook de mogelijkheid om zowel thermisch als akoestisch het isolatiepeil van uw woning te verbeteren. De Deceuninck gevelbekledingssystemen kunnen immers probleemloos gecombineerd worden met eender welk type isolatie. Wenst u uw buitenmuur finaal af te werken of van een extra isolerende laag te voorzien. Beide kunnen.

Isolatie via ramen en deuren

Minstens zo belangrijk is de isolerende performantie van je ramen en deuren. Kies altijd voor isolerend glas én isolerende raamprofielen. Hét materiaal dat zowel akoestisch als thermisch perfect isoleert? Dat is de kunststof pvc. Deceuninck ontwikkelde recent de revolutionaire Linktrusion technologie. Dankzij Linktrusion zijn Deceuninck Zendow#neo ramen en deuren efficiënte oplossingen die qua prestatie, esthetiek en duurzaamheid de strengste normen en hoogste verwachtingen probleemloos overstijgen.

Vraag een gratis offerte
 
 

Een duurzame Deceuninck radio winnen?

Laat ons dan weten wat de benaming is van de unieke revolutionaire technologie die Deceuninck recent ontwikkelde De eerste 30 die een juist antwoord bezorgen krijgen een prachtige duurzame, opwindbare, Deceuninck radio die ook als zaklamp kan fungeren.

Folders over ramen en deuren

Meer informatie op de website van deze bedrijven