Acties

Gewijzigd op 16/02/2016 door TiM Vanhove

Traditioneel proberen fabrikanten je voor hun product te verleiden met kortingen of acties. Een overzicht:

Recupereer 325 euro op uw aankopen bij Wienerberger

Op de stand van Wienerberger vallen niet alleen ideeën te rapen, maar ook fikse kortingen op je aankopen bij het merk. Je krijgt tot 325 euro terug na aankoop van je kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers. Al wat je daarvoor moet doen is enkele vragen beantwoorden waarin wordt gepeild naar je productvoorkeuren. Als je achteraf bij Wienerberger koopt, geven de geschenkbonnen recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs. Voor de kleidakpannen, gevelstenen of gevelsteenstrippen is dat 125 euro, voor de kleiklinkers gaat het om 75 euro.

Stand 5-309

Deceuninck betaalt tot 300 euro terug

Wie vanaf Batibouw voor Deceuninck Zendow#neo Premium-ramen kiest, mag op een extra financieel duwtje in de rug rekenen van Deceuninck. Wie minimum 10 Zendow#neo Premium-ramen in kleur aankoopt, krijgt maar liefst 300 euro terug betaald. Bij aankoop van 5 tot 9 ramen van hetzelfde type is dit nog 100 euro.

Stand 4-212

Win een complete Hansgrohebadkamer

Hansgrohe promoot dit jaar zijn Select bedieningsconcept. En hoe? Wie tijdens Batibouw deelneemt aan de beurswedstrijd maakt kans op een volledige badkamer (Select douchesysteem en 2 mengkranen), inclusief Duravit douchebak en wastafels. Dat voor een totale waarde van 7.500 euro (incl. BTW). Neem nu al deel: HansgroheBatibouw.be

Stand 7 - 311

Gyproc geeft charmeweekends weg
In de Habito-module op de Gyproc-stand kun je een originele foto van jezelf maken. Je krijgt die mee naar huis en kunt die delen op Facebook. Wie de meest likes haalt, maakt kans op één van de drie Bongo-bons Charmeweekend. Om even te ontspannen tussen de werken door.

Stand 5 - 201