Thuis Best Woningbouw

Thuis Best Woningbouw

Thuis Best Woningbouw is een onderdeel van de Marchetta Bouwgroep. Een familiebedrijf met ruim dertig jaar ervaring én duizenden realisaties. Met Claudia, Cerina en Gianni staat intussen de tweede generatie aan het roer. Jouw garantie op een familiale en persoonlijke aanpak. Als sleutel-op-de-deur specialist kan je bij ons rekenen op een betaalbare prijs én een hoge kwaliteit. Wil je een persoonlijk gesprek om je ideeën te overlopen? Je bent van harte welkom in onze pas vernieuwde toonzaal in Genk of in één van onze kijkwoningen. Wij bouwen in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en de Brusselse rand.

Activiteit:

Als sleutel-op-de-deurspecialist pioniert Thuis Best al jaren op het vlak van energiezuinig bouwen. In 2006 introduceerden wij zelfs als eerste het gebruik van warmtepompen in sleutel-op-de-deurwoningen en onze kijkwoning in Herent wordt verwarmd met een uniek verwarmingssysteem. Ons doel is iedereen een betaalbare, kwalitatieve én energiezuinige woning te kunnen aanbieden.

Ons lastenboek maakt het verschil!
• Wij zetten standaard in op een luchtdichte en uitstekend geïsoleerde bouwschil.
• Wij hanteren bij de uitvoering enkel de beste methodes.
• Daarmee is jouw woning vandaag al klaar voor de toekomst.
• De stap naar een BEN woning is zeer klein.
• Onze woningen zijn standaard uitgerust met een luchtwaterwarmtepomp* zonder extra kosten voor de bouwheer.

Ons hoogkwalitatief standaardlastenboek is het resultaat van 30 jaar ervaring en van een jarenlange betrokkenheid en vertrouwelijke relatie met onze leveranciers. Al de woningen die Thuis Best bouwt liggen onder de huidige EPB norm. Zonder extra kosten. Bij ons krijgt u kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij bouwen snel én nauwkeurig binnen het vooropgestelde budget.

* vanaf februari 2016.

Marcel habetslaan 30
3600 Genk Vraag informatie aan
Tel.: 089 32 88 44
Fax: 089 32 87 51 Ik wil gecontacteerd worden door Thuis Best Woningbouw

Foto's van Thuis Best Woningbouw

bouwstijl kubistisch

kubistische woning

Bekijk meer foto's van Thuis Best Woningbouw

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.