Hansgrohe - douches & kranen

Persbericht

Talis Select - bespaar water met een druk op de knop

Hansgrohe, Duits specialist voor badkamer en keuken, introduceert zijn populaire Select-technologie nu ook bij
kranen in de badkamer. Bij de nieuwe reeks Talis Select kun je snel de waterstroom aan- en uitzetten met een eenvoudige druk op de Select-knop in plaats van met de bedieningshendel. Nu heb je geen excuus meer om tijdens het tandenpoetsen het water te laten lopen!
  
Mechanische eenvoud

De eenvoud van de Select-technologie kun je vergelijken met die van een balpen. Je zet de kraan aan of uit met een eenvoudige druk op de knop. De temperatuur regel je door de knop horizontaal te draaien. Het mechanische systeem werkt dankzij een speciaal ontwikkelde cartridge. Op de knop drukken gaat snel en intuïtief. Zo ben je minder geneigd om kostbaar water weg te laten stromen en bespaar je op je waterfactuur. De bediening is zo eenvoudig dat je ook met ingezeepte handen snel met je pols of rug van je hand de kraan kunt aan- en uitzetten. De kraan blijft dan langer schoon.

Minder water verspillen: EcoSmart

Waar een standaardkraan vroeger tot 13 liter per minuut verbruikte, doen de huidige modellen van Hansgrohe dat een stuk beter. Ze zijn namelijk voorzien van Hansgrohes EcoSmart-technologie. Met de hulp van een perlator wordt de waterstroom gelimiteerd tot zo’n vijf liter per minuut. Doordat de perlator het water tegelijk met lucht verrijkt, krijgt je een zachte, volumineuze waterstraal. En wanneer je minder water verbruikt, warm je minder water op. Zo bespaar je ook nog eens op je energiefactuur.

Universeel design


Talis Select is verkrijgbaar in twee versies: met een vlakke uitloop (Talis Select E) of met een ronde, conische uitloop (Talis Select S). De heldere lijnen en de naadloze overgang van de uitloop in het kraanhuis leveren een universeel ontwerp op, de intuïtieve bediening maakt het gebruik eenvoudig. De kranen werden ontwikkeld in nauwe samenwerking met Phoenix Design, de vaste designpartner van Hansgrohe.

Wasbekken en kraan als geheel

Wasbekkens bestaan in tal van groottes en dieptes. Om de perfecte waterervaring te garanderen, testte Hansgrohe de nieuwe kranen uit op de populairste modellen van de bekendste producenten. Omdat er zoveel variatie bestaat in groottes en dieptes, biedt Hansgrohe de nieuwe Talis-kranen in verschillende formaten aan. Zo kun je een kraan kiezen die mooi past bij het
wasbekken én aansluit op wat je zelf aangenaam vindt. Een kraan en waskom in harmonie met je eigen ComfortZone

Voor meer informatie over deze lijn, Talis SelectInternationalelaan 55 K
1070 Anderlecht Vraag informatie aan