Foto's FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....

 • Klaar voor elke uitdaging

  Klaar voor elke uitdaging
  Of hij nu vervaardigd is uit verfijnd roestvrij staal of Fragranit+, een robuust materiaal dat speciaal werd ontworpen door Franke, de spoelbak kan in beide uitvoeringen om het even welke uitdaging aan en heeft de strengste professionele duurtests doorstaan, ook op esthetisch gebied.
  © FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....
 • De basis voor een benijdenswaardig kookresultaat

  De basis voor een benijdenswaardig kookresultaat
  Een passie voor heerlijk koken: de gaskookplaten van Frames by Franke zijn bedoeld voor al wie koken au sérieux neemt. Geniet van een perfecte workflow en bereid zelfs de geraffineerdste gerechten snel en precies met deze professionele kookplaten.

  © FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....
 • Zeepverdelers

  Zeepverdelers
  Een praktische zeepverdeler mag in de moderne keuken niet ontbreken. Dankzij hem behoort het eeuwige rondslingeren van de fles afwasmiddel of het handzeeppompje voorgoed tot het verleden. Eénmaal kort drukken...  Bijvullen gebeurt langs boven. Dit vereist in eerste instantie degelijkheid en garandeert bedieningsgemak. Maar natuurlijk zal de zeepverdeler ook optisch bij de spoeltafel en de kraan, en daarmee bij het hele keukendesign, passen.© FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....
 • Accessoires

  Accessoires
  In nachtmodus bergt Box Center de belangrijkste keukenaccessoires veilig, hygiënisch en onzichtbaar op wanneer je niet kookt.
  © FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....
 • Organisatie is alles in de keuken

  Organisatie is alles in de keuken
  De spoeltafel evolueerde de laatste jaren naar een veelzijdige werkplek in de keuken: om groenten te wassen, ingrediënten te snijden of om af te wassen. Vooral wanneer je een beperkte keuken hebt, wil je de beschikbare ruimte efficiënt benutten. Dat kan met Box Center, de spoeltafel die een traditionele spoelbak combineert met een extra spoelunit met frame waarin je bijgeleverde keukentoebehoren kan bewaren.
  © FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....
 • Weet precies hoe laat het is

  Weet precies hoe laat het is
  De uitstelfunctie maakt het mogelijk om de dampap nog een tijdlang te laten doorwerken en vervolgens uit te schakelen. Pas wanneer alle stoom na het koken is afgezogen, wordt het toestel automatisch uitgeschakeld. Zo blijft uw keuken schoon en vrij van kwalijke geuren.

  © FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....
 • Alles matcht perfect

  Alles matcht perfect
  Deze weergaloos veelzijdige spoelbak maakt het mogelijk om verschillende fasen tegelijk te voltooien en blijft ook na gebruik nog indrukwekkend flexibel. Hij vormt ook een perfect harmonieuze combinatie met om het even welk ander Frames by Franke-product dat u kiest.
  © FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....

Wie is FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,.... ?

Spoeltafels, kranen, dampkappen & afvalsorteersystemen.