Foto's FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....

 • Franke Kubus

  Franke Kubus
  Franke spoeltafel Fraceram Kubus & Franke keukenkraan Fluence© FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....
 • Franke Centinox

  Franke Centinox
  Het Centinox programma weerspiegelt de 100 jarige ervaring van Franke. Wat vroeger een eenvoudige spoelbak was, werd omgevormd naar een allesomvattend systeem als aanvulling op een levensstijl en –visie dat uw keuken omtovert tot een comfortabele werkomgeving.

  Franke spoeltafel Centinox, Franke keukenkraan Centinox en Franke dampkap Up&Down.© FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....
 • Franke Largo Work-Center

  Franke Largo Work-Center
  Het Franke Largo Work-Center staat, dankzij een uitgekiende vormgeving, garant voor optimale werkomstandigheden in de keuken.Naast de bak bevinden zich 2 geintegreerde boxen: één voor de verwijdering van organisch afval en één voor het bewaren van vaak gebruikt keukengerei. Een simpele, zachte vingerdruk volstaat om de afdekplaten van de boxen te openen en te sluiten.Vanop de verschuifbare snijplank kan afval onmiddellijk in de uitneembare emmer geschoven worden. De kleinere box vooraan doet dienst als opbergruimte voor afwasmiddel, schuursponsen en/of -borstels, vaatdoeken, ... kortom, voorwerpen waarvan het handig is ze dicht bij de hand te hebben.De perfect op elkaar afgestemde toebehoren – een snijplank uit antibacteriele kunststof en een roestvrijstalen afdruipbakje - vervolledigen de mogelijkheden tot tijdsbesparende, soepele workflow.

   Franke spoeltafel Largo Work-Center en Franke keukenkraan Flexus-S.© FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....
 • Franke Hydros

  Franke Hydros
  Fris en modern design, hoogst functioneel in het gebruik – zo stelt de Franke Hydros zich voor. In het oog springend zijn de eigentijdse bakken met hoekradius 40 mm en het elegante druipbladpatroon. Praktisch is dan weer dat de overloop zich in het dieper geperste afdruipvlak bevindt wat zorgt voor een afzonderlijke waterafloop. Een functionele reeks toebehoren vervolledigt het gebruiksgemak.

  Franke spoeltafel Hydros en Franke keukenkraan Lounge.© FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....
 • Franke Sinos

  Franke Sinos
  Creëer uw eigen lifestyle-ervaring met de nieuwe productcollectie van Franke. Bent u een fan van rechte lijnen ? Houdt u van zachte rondingen of spannende kleuren ? Zelfs een combinatie van dit alles mag geen probleem zijn voor de Sinos-productoplossingen. Volg geen trends, maar creëer ze zelf. Van design tot vintage, van klassiek tot gemakkelijke mode. Franke biedt u de vrijheid om een levensstijl te kiezen die wordt aangevuld door het product, maar er zeker niet door bepaald wordt. Laat u inspireren door onze lifestylesuggesties – Franke, uw keuze.

  Franke spoeltafel Sinos, Franke keukenkraan Sinos en Franke dampkap Sinos. © FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....
 • Franke Pebel

  Franke Pebel
  Creëer uw eigen lifestyle-ervaring met de nieuwe productcollectie van Franke. Bent u een fan van rechte lijnen ? Houdt u van zachte rondingen of spannende kleuren ? Zelfs een combinatie van dit alles mag geen probleem zijn voor de Pebel-productoplossingen. Volg geen trends, maar creëer ze zelf. Van design tot vintage, van klassiek tot gemakkelijke mode. Franke biedt u de vrijheid om een levensstijl te kiezen die wordt aangevuld door het product, maar er zeker niet door bepaald wordt. Laat u inspireren door onze lifestylesuggesties – Franke, uw keuze.

  Franke spoeltafel Pebel en Franke keukenkraan Maris.© FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,....

Wie is FRANKE - Spoeltafels, kranen, dampkappen,.... ?

Spoeltafels, kranen, dampkappen & afvalsorteersystemen.