Buderus

Buderus

Passie en kwaliteit zijn enkele van de kernwaarden van Buderus. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1707, toen Buderus opgericht werd als ijzergieterij. Eind 19e eeuw begint de familie Buderus met de productie van verwarmingsketels. Deze eeuwenlange ervaring in verwarming van zowel residentiële, commerciële alsindustriële gebouwen weerspiegelt zich in een uitstekende expertise en passie voor ons vak.

Activiteit:

Al snel specialiseert Buderus zich in het aanbieden van complete verwarmingssystemen. Dit laat het bedrijf toe om systemen te ontwerpen op maat van de specifieke situaties van zijn klanten.

In België werkt Buderus nauw samen met zijn installateurs.Deze verwarmingsexperten volgen regelmatig trainingen en kunnen alle Buderus informatie en documentatie raadplegen. Bovendien kunnen al de installateurs vertrouwen op de ondersteuning van onze experten in huis. Dit alles laat ons toe om voor u een compleet, op maat gemaakt, verwarmingssysteem te voorzien.

Maar onze diensten houden natuurlijk niet op bij de installatie, ook na verkoop kunt u het wettelijk verplicht onderhoud laten uitvoeren door onze expert-installateurs of door Buderus Service, onze eigen dienst na verkoop.

Vraag nu uw gratis offerte aan.

Zandvoortstraat 47B
2800 Mechelen Vraag informatie aan

Tools & Apps

  • Offertool
  • Buderus EasyMode
  • Buderus MyDevice

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.