BLANCO - Keuken

Blanco header

BLANCO is één van 's werelds vooraanstaande producenten van exclusieve oplossingen voor de belangrijkste plaats in de keuken, de spoelcentra. BLANCO overtuigt reeds jarenlang met innovatie en kwaliteit van het hoogste niveau. Comfort en kwaliteit in de keuken die mogen gezien worden, dát is de drijfveer voor steeds weer nieuwe ontwikkelingen bij BLANCO. Deze filosofie volgt ook BLANCO BENELUX. Wij stellen ons tot doel om de markt in de BENELUX zo goed mogelijk te bedienen met degelijke know-how en de beste kwaliteit in producten en service, en dit al meer dan 40 jaar lang. Hoogwaardige producten en een uitmuntende en betrouwbare service leveren is ons vak. Uw tevredenheid is onze maatstaf - altijd.

Activiteit:

Bij Blanco vindt u behalve spoeltafels ook keukenkranen en toebehoren die allen beantwoorden aan de hoogste eisen van functionaliteit, design en passie!

Pleinstraat 33 A
3220 Holsbeek Vraag informatie aan
Tel.: 016 44 11 40
Fax: 016 56 96 68 Ik wil gecontacteerd worden door BLANCO - Keuken

Foto's van BLANCO - Keuken

BLANCO JARON XL 6 S

Symmetrie en evenwichtige proporties zijn bijzonder aantrekkelijke eigenschappen voor diegenen die zoeken naar heldere en pure vormen - ook in de keuken. De nieuwe Blanco Jaron XL 6 S-IF spoeltafel is een prachtige eye-catcher. De kunst van de symmetrie is perfect geïmplementeerd in deze nieuwigheid van de high-tech SteelArt fabriek van de spoeltafel-en keukenkranenspecialist Blanco: zowel de hoofdbak als het afdruipvlak zijn vierkant en de twee zijn met elkaar verbonden door een brede kraanrichel die centraal gepositioneerd is. De ultravlakke IF-rand rondom de spoeltafel creeert een optisch elegant, functioneel geheel. Het gebalanceerde design van de Jaron XL 6 S-IF zorgt voor een discrete en harmonieuze elegantie die zelfs aan de hand van de kleinste details indruk maakt.Bekijk meer foto's van BLANCO - Keuken

Digitale folders

Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bedrijfspresentaties.