Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

Stap binnen in een wereld vol kleiklinkers

De omgeving maakt het huis. Je wilt een stijlvolle oprit, een zonnig terras en misschien zelfs een rustgevende vijver of een verfrissend zwembad. Kleiklinkers maken elke realisatie helemaal af. Wienerberger biedt je een uitzonderlijk uitgebreid gamma.
Kleiklinkers zijn 100 % natuurlijk. Ze zijn gebakken uit superieure klei en bevatten geen schadelijke elementen voor mens en milieu. Daarnaast zijn ze volledig vrij van kleurstoffen, in de massa gekleurd en hebben ze hun natuurlijke kleurvaste tint. Ook hun porositeit is ultra-laag. Kleiklinkers doorstaan een bakbeurt van ± 1100 °C. Eenmaal gebakken zijn ze gehard voor een duurzaam bestaan en weinig gevoelig voor mos- en algenvorming. Een eenmalige onderhoudsbeurt per jaar volstaat om er zo goed als nieuw uit te zien.
 

Inspiratie en advies

Kijk voor meer inspiratie en een overzicht van onze prachtige stijlcollecties in de inspiratiegallerij op onze website. Daar vindt u diverse mooie voorbeelden in verschillende tuinstijlen. Of breng een bezoek aan onze showrooms in Londerzeel en Kortrijk waar je het volledige gamma Wienerberger kleiklinkers kunt ontdekken. Onze vakmensen staan er je graag bij met documentatie en technisch advies. Je kunt er eveneens terecht voor stalen van ons hele assortiment.
In de klinkertoonparken naast de showrooms maak je kennis met de vele mogelijkheden en creatieve toepassingen die kleiklinkers je bieden. Bovendien maak je met je bezoek aan onze showrooms kans op het winnen van een verrassingsweekend.


Showrooms

Showroom Kortrijk
Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk
Tel. 056 24 95 88
 
Showroom Londerzeel
A12 Koning Leopoldlaan 1
2870 Breendonk
Tel.: 052 31 10 10
 
Openingsuren
Maandag, dinsdag en donderdag van 9 tot 18 uur
Woensdag en vrijdag van 9 tot 19 uur
Zaterdag van 9 tot 16.30 uur

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in