Aanbevolen partners

Logo Groupe Atlantic
Antargaz
bulex
Logo Bosch
Energie

Grootste groepsaankoop zonnepanelen enorm succes

De grootste groepsaankoop voor zonnepanelen in Vlaanderen, is vorige week van start gegaan op Groepsofferte.be, een online platform van, voor en door de consument.
Het team achter Groepsofferte.be is positief verrast door het grote succes van de groepsaankoop: “Na enkele dagen zijn er al meer dan 6.000 inschrijvingen voor de groepsaankoop zonnepanelen. Opvallend is ook hoeveel bedrijven zich inschrijven voor deze groepsaankoop. Zij genieten immers van een verhoogde investeringsaftrek én soms nog van groenestroomcertificaten.”
 
Het is de eerste keer dat een groepsaankoop voor zonnepanelen op deze schaal wordt georganiseerd, waaraan inwoners én bedrijven uit gans Vlaanderen kunnen deelnemen. Wat deze groepsaankoop nog uniek maakt, is dat alle ingediende prijsoffertes gepubliceerd worden op de website. De consument kiest immers zélf zijn of haar winnaar. Bovendien is deze groepsaankoop tot 10% voordeliger dan andere groepsaankopen.

Interessante investering

Het is nu meer dan ooit interessant om te investeren in eigen en schone energieproductie. Dankzij de Vlaamse energielening in combinatie met deze groepsaankoop kan men voor minder dan 100 euro per maand zonnepanelen laten plaatsen, alles inbegrepen! Dit is ongezien en nog interessanter dan de premies van enkele jaren terug.
 
Gemiddeld spaart een gezin tot 500 euro uit met deze groepsaankoop. Dat wil zeggen dat de Vlamingen gezamenlijk enorm kunnen besparen én tegelijkertijd onafhankelijk worden van de stijgende energieprijzen.
 

120.000 inschrijvingen

Sinds de start van Groepsofferte.be, zo’n 6 maanden geleden, telt het initiatief zowat 120.000 inschrijvingen. Groepsofferte is een toekomstgericht project. Het groepsbelang staat centraal en de leden kunnen mee beslissen over de verdere invulling. Andere groepsaankopen die nog dit jaar verwacht worden zijn gas, elektriciteit, stookolie, isolatie en waterverzachters.
 
De groepsaankoop voor zonnepanelen loopt nog tot 16 juni 2015, deelnemen kan vrijblijvend op Groepsofferte.be.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in